In-house konsulent for fødevarekontaktmaterialer

In-house konsulent for fødevarekontaktmaterialer

Som importør af produkter med fødevarekontakt oplever du sikkert, at du jævnligt brug for at få gennemgået en rapport eller foretaget et analysetjek. Mange større og store virksomheder har egen compliance-afdeling, men selv disse kan i perioder have behov for ekstra assistance. Her kan du trække FCM•testing ind.

Det kan også være, at du endnu ikke har timer og opgaver nok til at fylde en fuldtidsstilling ud, men i perioder eller i nogle få timer om ugen har behov for at kunne sende produkter og materialer til test eller få gennemgået og kvalificeret rapporter og overensstemmelseserklæringer.

Med en fast samarbejdsaftale med FCM•testing har du altid mig til rådighed og ved præcis, hvor mange timer du har til rådighed. Samtidig kan du i travle perioder tilkøbe ekstra timer.

Vi aftaler et fast timeantal pr. måned, som matcher din virksomheds behov. Vil du vide mere om, hvordan en in-house-aftale fungerer, eller har du specifikke opgaver, du har brug for assistance til, kan du kontakte mig her (link til Kontakt) eller ringe på +45 41 20 00 49.